BUSINESS MANAGERS / ACCOUNT MANAGERS TILL STOCKHOLM - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

BUSINESS MANAGERS / ACCOUNT MANAGERS TILL STOCKHOLM

TMC befinner sig i en expansiv och i en stark scale up fas. Vi letar efter ytterligare Business Managers / Account Managers som vill vara med och bygga bolaget tillsammans med oss. Vi tror att du är prestationsinriktad med förmågan att leverera i både försäljning, rekrytering och utveckling och vill vara med och ta oss till nästa nivå!

BUSINESS MANAGERS / ACCOUNT MANAGERS TILL STOCKHOLM

We’d love to hear from you.

Apply now

| VARFÖR TMC?

Vi på teknikkonsultbolaget TMC är en samling lösningsorienterade, självgående personer med hög kompetens inom olika tekniska områden, våra s k Business Cells. Vår unika Employenurship-modell ger tryggheten av att vara anställd kombinerat med entreprenörskapets möjligheter. Detta skapar en utmanande, stimulerande arbetsmiljö.

Idag söker de flesta efter moderna sätt att bygga en karriär. Det finns en vilja att verka i en värld där man genom sin talang och kunskap kan söka efter en djupare mening och göra skillnad. Framförallt finns det ett driv att göra denna skillnad och skapa mening. Man vill testa på men man vill också vara i ett tryggt sammanhang. Genom att matcha ingenjörer med just den önskan, med deras professionella önskemål adderar vi ett värde till våra kunders affärer och utveckling. Vi möjliggör för våra Employeneurer att utmärka sig genom vägledning och coaching inom XQ, Executional Intelligence, och vi tror starkt på att våra Employeneurer kan nå sina ambitioner genom att vi investerar i deras långsiktiga resa där de kan dela och stärka sin kunskap med andra likasinnade på TMC.

TMC är en global koncern och vi finns representerade i ett flertal länder däribland Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Dubai, USA och Kanada. Vi etablerade oss i Sverige 2018 och har ambitiösa tillväxtmål framåt så du kommer att få vara med på en fortsatt tillväxtresa utan motstycke.

| DINA ANSVARSOMRÅDEN

Jobbet som Business Manager / Account Manager, för vidareutveckling av våra Business cells innebär:

Client & Business Management
Skapa, utveckla och underhålla kundrelationer och samarbete med både befintliga och nya kunder inom ditt område samt fortsätta utveckla affären i cellerna utifrån Employeneurerna som är en del av teamet idag men självklart också utifrån trender på marknaden och framtida Employeneurer!

Talent Management
Identifiera och rekryterar nya ingenjörer med rätt attityd och inställning för att vara just Employeneurer och driva sina karriärer genom vår Employeneurship-modell!

People Management
Ansvara för teamet av Employeneurer inom din Business cell i form av ledning och coachning.

| VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund inom försäljning och din entreprenöriella ådra är stark! Kanske är du på ett bolag idag där du agerar intraprenör? Då är TMC helt rätt för dig!

Du jobbar självständigt men förstår vikten och värdet av att ingå i ett fungerande team. Du är organiserad och förstår B2B-försäljning. Du gillar när det händer saker och hittar vägar framåt när det inte gör det. Du är öppen och dynamisk, en go-getter som vill jobba med ett varumärke och en modell i teknikkonsultbranschen som är unik i sitt slag.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Välkommen med din ansökan om du känner ett WOW när du läst det här.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Linda Meira

Chief People and Culture Officer

Tel: +46 (0) 727-464638

Ask your question