Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

BUSINESS MANAGER TILL SKÖVDE

Vi växer vidare och till TMC i Skövde söker vi en till Business Manager.

BUSINESS MANAGER TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

Till TMC i Skövde söker vi nu en Business Manager! Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva affärer framåt. På TMC kommer du att få jobba med en av branschens bästa erbjudanden och vi lägger stor vikt vid att du självständigt har drivet att bygga och påverka din affär utifrån dina mål.

| Vi söker:

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som teknisk konsult eller annan roll inom teknikkonsultbranschen. Du är en relationsbyggare med ett prestigelöst förhållningssätt. Du är uthållig och självständig i ditt arbete. Du sätter upp och jobbar utifrån tydliga mål och har förmågan att sätta strukturer för att nå dem.

Vi söker dig som är en go-getter som går igång på utmaningar och möjligheten att vara med och bygga och utveckla en verksamhet!

| så här jobbar vi:

Vi älskar försäljning och att bygga relationer på alla plan med alla typer av personer. Vi tar självständigt fullt ansvar för att bygga våra affärer och utveckla dem. Du kommer få chans att vara med om en unik möjlighet då detta internationella bolag växer vidare och du får bygga upp en helt egen affär utifrån en strategi du tänkt ut. Det är upp till dig hur mycket du vill lyckas!

Vi ser ett stort värde i att ge utrymme till varandras arbetssätt samtidigt som vi alltid ser till bolagets bästa. Vår kultur präglas av autonomi och viljan att utvecklas tillsammans med våra Employeneurer, kunder och partners. Du blir del av ett team som består av personer som trivs bäst då vi utvecklar oss själva och verksamheten vi alla är med och bygger. Att skapa tillväxt är för oss en no brainer för att ha kul på jobbet men även att vi är stolta, håller vad vi lovar och att vi gör det lilla extra.

| KONTAKTINFORMATION:

Ta chansen att vara en del utav vår växande verksamhet!

Åsa Carlberg 

Director TMC Skövde 

asa.carlberg@tmceurope.com 

070-224 81 21

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Åsa Carlberg

Director Skövde, Sweden

Tel: +46 (0)70 2248121