BUSINESS MANAGER SOFTWARE - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

BUSINESS MANAGER SOFTWARE

Vind jij het leuk om met mensen te werken, ben je commercieel vaardig en wordt jij warm van werken in de snel veranderende wereld van de software en techniek? Lees dan vooral verder.

BUSINESS MANAGER SOFTWARE

We’d love to hear from you.

Apply now

| OMSCHRIJVING 

TMC Software is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1100 hoogopgeleide professionals (Werkondernemers) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Het Werkondernemerschap heeft onder andere als kenmerk dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC ondersteunt dit door middel van gerichte coaching, training en vaste dienstverbanden. Ook is een belangrijk gegeven dat de beloning direct gerelateerd is aan talent en prestatie, door individuele margedeling.  Vanwege uitbreiding van het interne team is TMC Software op zoek naar een Business Manager Software.

|JOUW PROFIEL

Je hebt een afgeronde opleiding in een technische (liefst Computer Science of Electrotechniek) of commerciële richting en beschikt over een aantal jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving. We zoeken geen commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek.

  • Afgeronde B.Sc of MSc
  • >3 jaar werkervaring met commerciële taken of (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening in de hightech industrie
  • Affiniteit met software en/of hightech en/of snel veranderende omgevingen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Pro-actief, ondernemend en sociaal vaardig
  • Resultaat gedreven, en goed is niet goed genoeg

|WERKZAAMHEDEN

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten. TMC werkt zo veel mogelijk vanuit de problematiek van de opdrachtgever en niet vanuit een vacature. Jouw salesgesprekken gaan dan ook over inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jouw Werkondernemers spelen hier een belangrijke rol bij als inhoudsdeskundige en medeondernemer. 

Werving 

Je werft specialisten met een Software-achtergrond op hbo en wo niveau. TMC werft mensen voor een carrière als Werkondernemer, dus zoek je veel meer een nieuwe TMC collega dan een match voor een opdracht. Onze werving is zowel nationaal als internationaal gericht.

Field Management 

Als leidinggevende begeleid je de Werkondernemers van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met hulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizza sessies’ en ‘tech tanks’. Daarnaast verzorg je de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

Wil je meer weten over werken als Business Manager bij TMC? Check dan dit artikel met Pepijn Rinzema.

|WAT KUN JE VAN TMC VERWACHTEN

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van detachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie branche. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’ De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een auto van de zaak, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

|TMC - PEOPLE DRIVE TECHNOLOGY

TMC Software doet het bijzonder goed op het gebied van hightechsystemen, automobiel, home entertainment en multimedia, en gezondheidszorg. We zijn een thuisbasis voor briljante zielen die doortastend zijn, goed communiceren, veel ervaring hebben en die uiteraard beschikken over technische vaardigheden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd in softwareontwikkeling (ontwerp en architectuur), maar ook in projectmanagement en outsourcing. Van embedded tot Applicatie software, van mobiel tot geavanceerde cloudoplossingen. Je bent als werkondernemer werkzaam als software engineer, software architect, teamlead, projectlead.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Roger Hacking

Director Software, Netherlands

Tel: +31 (0)6 13 19 75 20

Vacancies

TMC Software does great in high-tech systems, automotive, home entertainment & multimedia and healthcare. We are home to bright minds with a fighting spirit, communication skills, plenty of experience and of course technical skills. Software development design and architecture but also project and outsource management are services our clients ask for.
Italy

IOS DEVELOPER - TURIN

Italy

As a iOs developer based in Turin (Italy) you will work on designing & developing innovative solutions for different apps in many sectors such as Domotic, Automation and Automotive.

Learn more

Italy

ALGORITHM DEVELOPMENT ENGINEER - MILAN

Italy

Are you passionate about developing algorithms and struggling to find the right place? Let’s have a talk!

Learn more

France

ADMINISTRATEUR SYSTEMES ET RESEAUX LINUX - SOPHIA ANTIPOLIS

France

Dans le cadre du développement de nos activités, nous recherchons plusieurs Administrateurs Systèmes et Réseaux.

Learn more

Belgium

BUSINESS/FUNCTIONAL ANALYST

Belgium

At TMC, our Business and Functional Analysts – considered as the main interface between the operational departments and the informatics – are closely related to the strategy of the companies and their expertise is crucial for their innovation. That is why we invest in their development and fulfillment through a large range of trainings and projects! Come and discover the TMC Venture!

Learn more

Italy

TELECOMMUNICATIONS ENGINEER - MILAN

Italy

Do you want to help us in designing the way people and things communicate in the future?

Learn more