Business manager - Nederland - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Business manager - Nederland

Ben jij iemand die de rol van recruiter, accountmanager en hr manager tegelijkertijd aankan? Voor diverse businesscellen zijn we op zoek naar business managers.

Business manager - Nederland

We’d love to hear from you.

Apply now

| Jouw uitdagingen?

Voor diverse businesscellen zijn we op zoek naar gedreven en ondernemende business managers. Binnen TMC werken we vanuit businesscellen die gebaseerd zijn op technologische kennisgebieden. De cellen functioneren als hoogwaardig kennisnetwerk, doordat ze beperkt zijn in grootte en zich optimaal focussen. Onze professionals (Employeneurs) bieden met hun kennis en expertise toegevoegde waarde aan opdrachtgevers zodat zij hun continuïteit en innovatiekracht kunnen waarborgen. Employeneurship betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en die zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren TMC Employeneurs van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan talent en prestatie. 

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten is onderdeel van je takenpakket. TMC werkt zo min mogelijk vanuit vacatures maar richt zich op de problematiek van de opdrachtgever. De gesprekken met klanten of prospects gaan dan ook over de inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jouw Employeneurs spelen hier een belangrijke rol bij als specialist en medeondernemer.

Werving 

TMC werft mensen voor een carrière als Employeneur. Dus zoek je veel meer een nieuwe TMC-collega dan een match voor een opdracht. Je werft specialisten en/of young professionals, dit is afhankelijk van de businesscel waar je in terecht komt. 

Field Management 

Als leidinggevende begeleid je de Employeneurs van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met hulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech tanks’ en onze eigen innovatie laboratorium (TEL). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

| Wat verwachten we van jou?

Idealiter beschik je over een aantal jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving of binnen de arbeidsbemiddeling. We zoeken géén commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek.

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische of commerciele richting;
  • *Werkervaring met commerciële taken of als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening;
  • Netwerk & marktkennis van de tech industrie;
  • Bij voorkeur heb je werkervaring in de commerciele arbeidsbemiddeling.
  • Je kan je vinden in een informele werksfeer waar elke vrijdagmiddag ruimte is voor een gezellige borrel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

*We staan open voor kandidaten met verschillende ervaring niveaus. Zowel junior/medior profielen als meer ervaren professionals. De junior/medior profielen zullen in aanmerking komen voor de rol als business manager en de meer ervaren professionals zullen zich kunnen vinden in de rol van celdirecteur.

| Wat kun je van TMC verwachten?

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van projectdetachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’ De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een leaseauto, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

TMC is een werkgever met gelijke kansen en waardeert diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Sven de Jong

Recruitment Manager TMC Nederland, Netherlands

Tel: +31 (0)6 21 91 80 92