Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Business Manager Mechanical

TMC voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Employeneurs ) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. TMC Mechanical is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC. Voor de versterking van het interne team is TMC Mechanical op zoek naar een accountmanager.

Business Manager Mechanical

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOBomschrijving: 

TMC Mechanical is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. Onze professionals (Employeneurs) bieden met hun kennis en expertise toegevoegde waarde aan opdrachtgevers zodat zij hun continuïteit en innovatiekracht kunnen waarborgen. Employeneurship betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen carrière en zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren TMC Employeneurs van individuele beloning en winstdeling gerelateerd aan talent en prestatie. Voor de versterking van het interne team is TMC Mechanical op zoek naar een accountmanager. 

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten is onderdeel van je takenpakket. TMC werkt zo min mogelijk vanuit vacatures maar richt zich op de problematiek van de opdrachtgever. De gesprekken met klanten of prospect gaan dan ook over de inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jouw Employeneurs spelen hier een belangrijke rol bij als specialist en medeondernemer. 

Werving 

TMC werft mensen voor een carrière als Employeneur. Dus zoek je veel meer een nieuwe TMC-collega dan een match voor een opdracht. Je werft specialisten met een Mechanische opleiding op HBO, WO en PhD niveau.

Field Management 

Als leidinggevende begeleid je de Employeneurs van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met hulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech tanks’. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

| Wie zoeken we:

Je hebt een afgeronde technische opleiding met affiniteit voor de commercie óf vice versa. Idealiter beschik je over een aantal jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving. We zoeken géén commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek.

Ideale match:

  • Afgeronde B.Sc of MSc;
  • >5 jaar* werkervaring met commerciële taken of als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
  • Netwerk & marktkennis van de Nederlandse (fijn) mechanische industrie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

*We staan open voor kandidaten met verschillende ervaring niveaus. Zowel junior/medior profielen als meer ervaren professionals.

| Wat kan je verwachten van TMC:

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van projectdetachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’ De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een leaseauto, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

| ONZE BUSINESSCEL:

TMC Mechanical focust zich op verschillende gebieden samen met een breed klantenbestand. Onze technici bevinden zich in het hart van de R&D-afdeling en maken deel uit van de meest belangrijke ontwerpteams. Ze werken aan revolutionaire innovaties en gecompliceerde technische projecten. Onze technici vormen de drijvende kracht achter multidisciplinaire teams die zich bezighouden met nieuwe ontwerpen, interessante simulaties en gecompliceerde analyses die leiden tot verbeterde prestaties. Van HBO tot PhD en van junior tot senior profielen. Het team van Employeneurs bestaat uit collega’s die zowel qua profiel, nationaliteit en karakter van elkaar verschillen. Dit maakt het werk van Accountmanager Mechanical zeer dynamisch. We zoeken iemand met een ondernemende mindset en aanstekelijk enthousiasme die ons team komt versterken.

TMC Mechanical is een van de vooruitstrevende, landelijk opererende businesscellen binnen TMC. Er is veel ruimte voor ondernemerschap & creativiteit. Dit zorgt voor vrijheid maar bij vrijheid komt ook een bepaalde mate van verantwoordelijkheid kijken. We zijn daarom ook op zoek naar iemand die eigenaarschap neemt over zijn/haar werk en de cel naar een hoger plan helpt tillen.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Marjolein Berkers

Director Field Service, Netherlands

Tel: +31 (0)6 27 16 15 41

Vacancies

Next to a solid foundation of know-how and experience, a successful mechanical engineer is defined by the natural curiosity to work outside the boundaries of the own domain. An enthusiastic, open and collaborative attitude are key to success within highly demanding and complex R&D and innovation projects, in both large and small organizations.
France

CONCEPTEUR PROJETEUR MECANIQUE H/F - TOULOUSE

France

Vous avez toujours souhaité travailler sur des sujets innovants, en lien avec le secteur aéronautique ? Intégré à notre équipe, vous serez amené à concevoir et développer des systèmes mécaniques sous CATIA V5.

Learn more

Belgium

RECRUITMENT INTERN

Belgium

TMC Belgium is looking for an ambitious and driven student that wants to do an internship in a fast-moving and challenging environment.

Learn more

France

INGENIEUR ESSAIS LOIS DE PILOTAGE (H/F) - TOULOUSE

France

Vous intégrez une équipe pour travailler sur des projets innovants en aéronautique. En lien avec le bureau d’étude, vous aurez des missions terrains, en lien avec le client.

Learn more

Belgium

TECHNICAL DESIGNER

Belgium

Are you attracted by technical designs? Do you love the freedom to work independently, combined with the stability of a permanent employment and the inspiration to work within a motivated team of colleagues? Then TMC is the right company for you!

Learn more

Netherlands

DESIGN ENGINEER / CONSTRUCTEUR - REGION RANDSTAD

Netherlands

Ben jij een mechanical design engineer die graag verantwoordelijk wil zijn voor een volledig mechanisch ontwerp tot detailengineering?

Learn more