Business Manager Mechatronics - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Business Manager Mechatronics

Als een Business Manager help je met het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten. Daarnaast​ werf je specialisten in de WTB-achtergrond en begeleid je werkondernemers.

Business Manager Mechatronics

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten. TMC werkt zo veel mogelijk vanuit de problematiek van de opdrachtgever en niet vanuit een vacature. Jouw salesgesprekken gaan dan ook over inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jouw Werkondernemers spelen hier een belangrijke rol bij als inhoudsdeskundige en medeondernemer. 

Werving 

Je werft specialisten met een WTB-achtergrond op HBO, WO en PhD niveau. TMC werft mensen voor een carrière als Werkondernemer, dus zoek je veel meer een nieuwe TMC collega dan een match voor een opdracht. Onze werving is zowel nationaal als internationaal gericht.

Field Management 

Als leidinggevende begeleid je de Werkondernemers van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met hulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizza sessies’ en ‘tech tanks’. Daarnaast verzorg je de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

Wil je meer weten over werken als Business Manager bij TMC? Check dan dit artikel met Masja Witteveen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je hebt een afgeronde opleiding in een technische (Werktuigbouwkundige) of commerciële richting en beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving. We zoeken geen commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek.

  • Afgeronde  bachelor of master opleiding
  • >3 jaar werkervaring met commerciële taken of (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening in de hightech industrie
  • Affiniteit met hightech en/of snel veranderende omgevingen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Pro-actief, ondernemend en sociaal vaardig
  • Resultaat gedreven, en goed is niet goed genoeg

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Mechatronics is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar 1200 hoogopgeleide professionals (Werkondernemers) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Het Werkondernemerschap heeft onder andere als kenmerk dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC ondersteunt dit door middel van gerichte coaching, training en vaste dienstverbanden. Ook is een belangrijk gegeven dat de beloning direct gerelateerd is aan talent en prestatie, door individuele margedeling. 

 Mechatronica is de hightech combinatie van mechanische en elektrische technologie, geïntegreerd met embedded software. Toegepast in elk meetapparaat of motion device dat sensoren en actuatoren vereist in industrieën zoals automotive, medical, robotics en semi-conductors.

 Onze werkondernemers blinken uit als systeem engineers met een technische helicopterview, control kennis en het kunnen begrijpen van functionele en physische ontledingen. Onze Engineers communiceren pro-actief, nemen de juiste initiatieven als teamlid of als leider, waardoor de beste oplossingen voor onze klanten worden gecreëerd.

| WAT KUN JE VAN TMC VERWACHTEN?

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van detachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie branche. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’ De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een auto van de zaak, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

| TMC - PEOPLE DRIVE TECHNOLOGY

TMC Mechatronics doet het bijzonder goed op het gebied van hightechsystemen, automotive, medical en robotics. We zijn een thuisbasis voor briljante engineers die doortastend zijn, goed communiceren, veel ervaring hebben en die uiteraard beschikken over technische vaardigheden. 

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Rob van den Nieuwenhof

Director Mechatronics, Netherlands

Tel: +31 (0)6 51 60 10 86

VACANCIES

Our business-minded and innovative experts currently work at almost all high-tech and automotive companies in the region. Our Employeneurs are the types that hit the ground running, bringing their specific domain and professional knowledge to the heart of our clients’ business. And there’s still room for more.
France

INGÉNIEUR DÉVELOPPEMENT C EMBARQUÉ - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en langage C, rejoignez-nous !

Learn more

Netherlands

BUSINESS MANAGER MECHATRONICS

Netherlands

Als een Business Manager help je met het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten. Daarnaast​ werf je specialisten in de WTB-achtergrond en begeleid je werkondernemers.

Learn more

North America

EMPLOYENEUR @ TMC NORTH AMERICA

North America

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

MECHATRONICS ENGINEER

Netherlands

TMC Mechatronics is looking for an experienced engineer to support our client's team working on state of the art high tech and automotive technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals.

Learn more

Belgium

CONTROL SYSTEM ENGINEER

Belgium

Do you like to work on control systems in the automotive sector? Do you like to be involved in the development and validation of mechatronic products? Do you believe that personal development is still important? TMC is the right company for you!

Learn more