Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

BUSINESS MANAGER MANUFACTURING SUPPORT - UTRECHT

Ter versterking van het interne team in Utrecht zijn we op zoek naar een junior of medior Business Manager. We komen graag in contact met een ondernemende collega met ervaring binnen de (technische) arbeidsbemiddeling of commerciële ervaring binnen de techniek die uitkijkt naar een tweede of derde stap in zijn carrière.

BUSINESS MANAGER MANUFACTURING SUPPORT - UTRECHT

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN?

Als Business Manager vervul je een 360 graden rol op het snijvlak van commercie, HR (recruitment én ontwikkeling) en techniek.

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe opdrachtgevers is onderdeel van je takenpakket. TMC werkt zo min mogelijk vanuit vacatures maar richt zich op de problematiek van de opdrachtgever. De gesprekken met klanten of prospect gaan dan ook over de inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jouw Employeneurs spelen hier een belangrijke rol bij als specialist en medeondernemer.

Werving

TMC werft mensen voor een carrière als Employeneur. Je rekruteert een nieuwe TMC-collega voor een langdurige samenwerking en in mindere mate een match voor die ene opdracht. Je werft specialisten met een technische opleiding op HBO, WO en PhD niveau.

Field Management

Als leidinggevende begeleid je de Employeneurs van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met hulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech tanks’. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

Wil je meer weten over werken als Business Manager bij TMC? Check dan dit artikel met jouw toekomstige collega Pepijn Rinzema.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO of WO niveau met affiniteit voor de commercie óf vice versa. Idealiter beschik je over een aantal jaar werkervaring binnen de (technische) arbeidsbemiddeling of in een commerciële rol binnen de techniek.                    

We zoeken géén commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit oprechte mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek.

Ideale match:

  • Afgeronde, aan techniek gerelateerde, BSc of MSc;
  • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring;
  • Netwerk in en marktkennis van de Nederlandse maakindustrie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt een ondernemersgeest, denkt in mogelijkheden en werkt graag samen.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Manufacturing Support beschikt over veel kennis als het gaat over het verbeteren van proces- en productieomgeving binnen organisaties. Kijkend naar de productielevenscyclus van een organisatie zijn wij betrokken vanaf de Industrialisatiefase tot en met de Supply Chain.

Ons specialisme ligt daarbij in engineering, maar zeker ook in de complexe vraagstukken ten aanzien van project- en programmanagement. Een groot deel van ons team is gecertificeerd projectmanager en heeft een Lean Six Sigma Green –of Blackbelt TMC Manufacturing Support heeft in Nederland ca. 80 ervaren HBO en WO medewerkers in vaste dienst en is onderdeel van TMC met ruim 800 hoog opgeleide engineers. Het team van Employeneurs bestaat uit collega’s die qua profiel, nationaliteit, ervaring en karakter van elkaar verschillen. Dit maakt jouw werk uitdagend en veelzijdig.

| Wat MAG je VAN TMC verwachten?

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van projectdetachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven Business Managers. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’. De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een leaseauto, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Daniel Schreurs

Business manager Manufacturing Support, Netherlands

Tel: +31 (0)6 46 85 39 48

Vacancies

TMC Manufacturing Support has a proven track record in the high-tech, automotive, food and healthcare industries. If innovative implementation and support methodologies are your second nature, you are more than welcome to team up with us.
Belgium

STRATEGIC PURCHASER AUTOMOTIVE

Belgium

TMC is looking for a Strategic Purchaser to support the engineering team focused on the Automotive sector.

Learn more

Netherlands

BUSINESS MANAGER MANUFACTURING SUPPORT - UTRECHT

Netherlands

Ter versterking van het interne team in Utrecht zijn we op zoek naar een junior of medior Business Manager. We komen graag in contact met een ondernemende collega met ervaring binnen de (technische) arbeidsbemiddeling of commerciële ervaring binnen de techniek die uitkijkt naar een tweede of derde stap in zijn carrière.

Learn more

Sweden

PROJEKTLEDARE INDUSTRIPROJEKT SKÖVDE

Sweden

Vi söker nya Employeneurs-kollegor som vill jobba som projektledare.

Learn more

Sweden

PRODUKTIONSINGENJÖR TILL SKÖVDE

Sweden

I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla produktionslösningar mot framtidens produktion.

Learn more

Belgium

PLANNING ENGINEER AUTOMATION

Belgium

Heb je een technische achtergrond en hou je van de vrijheid en opwinding om zelfstandig te werken, gecombineerd met de stabiliteit van een vaste werkgever en de inspiratie om met een gemotiveerd team van collega’s te werken? Dan is TMC het juiste bedrijf voor je!

Learn more