BUSINESS MANAGER CHEMICAL - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

BUSINESS MANAGER CHEMICAL

TMC Chemical is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Employeneurs) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Voor de versterking van het interne team is TMC Chemical op zoek naar een business manager.

BUSINESS MANAGER CHEMICAL

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN?

Business Development & Customer Relation Management

 • Het onderhouden/uitbouwen van bestaande relaties. 
 • Het acquireren van nieuwe klanten. 

 Werving 

 • Je werft mensen met veelal een Chemical opleiding op HBO, WO en PhD niveau en enkele jaren ervaring in onze kennisgebieden. Bij TMC werken Employeneurs. Employeneurship betekent dat een medewerker verantwoording neemt over zijn eigen carrière, zich wil ontplooien en ontwikkelen. Naast de werkzaamheden op het project werken zij aan persoonlijke, professionele of vakinhoudelijke ontwikkelingen. Dus zoek je veel meer een nieuwe TMC-collega die past binnen onze cel dan een match voor een opdracht. 

Field Management 

 • Als leidinggevende begeleid je de Employeneurs van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met behulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech tanks’. 
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

Wil je meer weten over werken als business manager bij TMC? Check dan dit artikel met Pepijn Rinzema. 

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je hebt een afgeronde opleiding in Chemical met affiniteit voor de commercie óf vice versa. Idealiter beschik je over een aantal jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving. We zoeken géén commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek. 

De ideale match:

 • Afgeronde B.Sc of M.Sc in de Chemische Technologie of een gerelateerde studie;
 • >3 jaar* werkervaring met commerciële taken of als (technisch) businessmanager binnen zakelijke dienstverlening;
 • Netwerk & marktkennis van de Chemical branche is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een ondernemersgeest, werkt graag zelfstandig maar daarnaast werk je ook graag samen met een dynamisch team;
 • Je bent een open en dynamisch type.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Chemical draagt bij aan een wereld die duurzamer, veiliger en gezonder is. We weten dat dit grote woorden zijn. We staan er echter volledig achter. We zijn immers actief bij de basis van industrieën die rechtstreeks invloed hebben op het leven van mensen: farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen, de energiesector en de chemische (proces)industrie.

| Wat MAG je VAN TMC verwachten?

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van projectdetachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’. De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een leaseauto, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Marjolein Berkers

Director Chemical, Netherlands

Tel: +31 (0)6 27 16 15 41

Vacancies

We work with a wide range of customers in this field, from large international food companies to smaller biotech start-ups. These companies ask our help in projects varying from R&D, product development, process development and improvement, to consultancy and (content) management assignments.
North America

EMPLOYENEUR @ TMC NORTH AMERICA

North America

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

VALIDATIE ENGINEER - REGIO 'S HERTOGENBOSCH

Netherlands

Als validatie engineer werk je binnen een technische omgeving aan projecten in de farma, food en medical devices. Jouw werk draagt direct bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten en processen.

Learn more

Netherlands

R&D ENGINEER - REGION RANDSTAD

Netherlands

As a research & development engineer you have a thorough understanding of molecules, materials, ingredients and matter in general. You understand or want to understand every aspect of your project and get energy by bringing your innovation further down the development cycle.

Learn more

Netherlands

BUSINESS MANAGER CHEMICAL

Netherlands

TMC Chemical is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Employeneurs) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Voor de versterking van het interne team is TMC Chemical op zoek naar een business manager.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more