Business Analist - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Business Analist

Als Business Analist verzamel je data in de organisatie en verwerk je deze tot bruikbare en heldere rapportages en dashboards. Je bent een belangrijke schakel in het succes van de organisatie en zorgt voor tijdige en correct beschikbare informatie en analyses richting Management en Directie.

Business Analist

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als Business Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse verbeterprojecten en bouw je verder aan de bestaande Business Intelligence afdeling.

De taken en verantwoordelijkheden die horen bij deze functie zijn onder meer:

 • Het bouwen van rapportages & dashboards voor de business;
 • Financiele en commerciele cijfers van diverse afdelingen analyseren en hiermee de business ondersteunen;
 • Databestanden aan elkaar knopen en deze analyseren en presenteren;
 • Het inzichtelijk maken en analysren van bedrijfsprocessen;
 • Het advisren bij vernieuwing en inrichting van de interne processen en informatiesystemen;
 • Het uitvoeren van acceptatietesten van systeemfunctionalisteit en de evaluatie van de resultaten.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Je bent een communicatieve en enthousiaste Business Analist die toe is aan een tweede stap in zijn of haar carriere. Verder beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding (technische bedrijfskunde, bedrijfseconomie of supply chain management).
 • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Sterke vaardigheden met BI-tooling (PowerBi, Tableau)
 • Ervaring met SQL en de bereidheid en drive om hierin verder te ontwikkelen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Analytische skills, accuratesse en een gezonde kritische blik.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

We hebben een zeer gespecialiseerd en gevarieerd team. Dit levert veel expertise en kennis op waar je veel van kunt leren.

Met ons sterke netwerk en jouw persoonlijke ambitie zorgen we samen voor een mooie carrière.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups


TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Marnix Bosch

Business Manager Data Science, Netherlands

Tel: +31 (0)6 15 57 86 19

Vacancies

To make it a successful journey, TMC is recruiting multi-skilled and results-driven experts who are specialized in collecting, analyzing, interpreting and visualizing data. We are currently looking for Data Scientists, Data Architects, Data Analysts, Data Rendering Specialist, Business Analysts, Digital Marketing Experts and many others. 
Spain

DATA SCIENTIST

Spain

If you want to develop your professional career as Data Scientist, TMC is a unique chance for you. Working in an international environment with exciting challenges is our offer. Are you ready for it?

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Spain

DATA ENGINEER SCALA

Spain

TMC people are non-conformist professionals, they like to go out of their comfort zone. Do you also like to have exciting challenges? Join us!

Learn more

Italy

BIG DATA ENGINEER

Italy

TMC Italy is looking for a Big Data Engineer based in Milan (Italy) to work on designing and maintaining products for analytics and data monitoring.

Learn more

Ask your question