ASSOCIATE SCIENTIST - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

ASSOCIATE SCIENTIST

Heb je ervaring in de rol van Associate Scientist en wil je in een brede en zeer invloedrijke rol bijdragen aan de ontwikkelingen binnen de farmaceutische industrie? Dan ga ik graag het gesprek met je aan!

ASSOCIATE SCIENTIST

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

In de rol van Associate Scientist, heb je een zeer brede en belangrijke rol binnen de ontwikkelingen van producten in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie.

Dit houdt in dat je je naast het uitvoeren van analyseopdrachten ook bezig zal houden met het plannen en rapporteren van diverse experimenten. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, omdat stakeholder management een belanrijke rol speelt in de functie van Associate Scientist.

Naast het stakeholder management ben je ook regelmatig in het lab te vinden om experimenten uit te voeren en te troubleshooten op labgerelateerde zaken. Tevens behoort het bijhouden en verbeteren van documenten ook tot één van jouw verantwoordelijkheden.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

  • Een afgeronde Bsc. of Msc. In de richting Biotechnology, Life Science & Technology, Bioprocess Engineering, Biochemistry, Biochemical engineering of vergelijkbaar;
  • Minimaal een jaar relevante werkervaring;
  • Kennis binnen een GMP ervaring;
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen;
  • Kritisch en nauwkeurig te werk willen gaan.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

Bij TMC Science & Technology kunnen wij jou toegang geven tot een groot netwerk van chemici maar wordt ook de samenwerking opgezocht met andere technische disciplines. Naast dat we een groot intern netwerk hebben, werken wij samen met grote spelers in de technische industrie. Bij TMC Science & Technology zetten wij kwaliteit boven kwantiteit en samenwerking boven zelfstandigheid.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Annelotte van Rossem

Business Manager Life Sciences, Netherlands

Tel: +31 (0)6 11 38 78 88

Vacancies

Our knowledge is as broad as our customer base is varied. From big international pharmaceutical companies to biological start-ups taking their first steps, we help all our customers to fulfill their ambitions quicker than they would have imagined possible. We help our clients within R&D, with product development, process development and optimisation, and of course with our razor-sharp consultancy and our crystal-clear style of (content) management.
Netherlands

PROJECT ENGINEER (VALIDATION, C&Q)

Netherlands

We are looking for a Dutch speaking project engineer with experience in Commissioning, Qualification and/or Validation within a food or pharma environment.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

QA SPECIALIST

Netherlands

We zijn doorlopend op zoek naar QA specialisten op verschillende niveaus, voor verschillende projecten bij onze klanten. Als QA specialist ben je met je team verantwoordelijk voor alle QA gerelateerde processen.

Learn more

Belgium

PROJECT ENGINEER - LIFE SCIENCES

Belgium

TMC Belgium is looking for enthusiastic starting, junior and medior engineers with an interest for everything that is Life Sciences (Pharmaceuticals, Biotechnology, Medical Devices).

Learn more

Ask your question