Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-downcaret-leftcaret-right-circlecaret-rightShapeclosedropdownexpand morefacebookLogolinkedinlogo-footerlogo-marklogo-mobilemailplaysearchtwitteryoutube
Menu Close
Vacancy

APPLIKATIONSTEKNIKER TILL SKÖVDE

Nya utmaningar för dig som har bakgrund inom tillverkningsindustrin och vill utveckla dina it-kunskaper ännu mer.

APPLIKATIONSTEKNIKER TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

| Dina utmaningar?

Du kommer att supporta våra kunders produktionskritiska applikationer.

Som applikationstekniker hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vad förväntar vi oss av dig?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och kanske varit med i it-relaterade projekt kopplade till ditt arbete. Antagligen har du ett stort intresse för teknik och it som gör att du vill supporta och förbättra de du tidigare har erfarenhet av. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. Du är högskoleingenjör och arbetat något år.

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING 

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB 

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

| Kontaktinformation

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Åsa Carlberg

Director Skövde, Sweden

Tel: +46 (0)70 2248121

Vacancies

TMC Software does great in high-tech systems, automotive, home entertainment & multimedia and healthcare. We are home to bright minds with a fighting spirit, communication skills, plenty of experience and of course technical skills. Software development design and architecture but also project and outsource management are services our clients ask for.
North America

SOFTWARE DEVELOPER C++

North America

If you are passionate about project in aerospace where you can put into execution your software development skills with C++ while materializing your own entrepreneurial aspirations, join us!

Learn more

Sweden

BUSINESS ANALYST TILL SKÖVDE

Sweden

Till TMC i Skövde söker vi flera medarbetare inom IT! Vi söker dig med specifikt intresse i att omsätta en verksamhetens möjligheter i praktisk handling och som vill jobba i en global och fartfylld miljö.

Learn more

France

PMO – RÉGION OUEST

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en tant que PMO, rejoignez-nous !

Learn more

France

INGÉNIEUR ETUDES ET DEVELOPPEMENT JAVA J2EE / BACK-END – RÉGION OUEST

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en ingénierie études et développement Java J2EE / Back-end, rejoignez-nous !

Learn more

France

DEVELOPPEUR WEB - NANTES

France

Notre but est de co-construire votre parcours professionnel. Plutôt que de mettre en avant un poste en particulier, nous préférons échanger avec vous à propos de vos capacités et de vos envies !

Learn more