Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-downcaret-leftcaret-right-circlecaret-rightShapeclosedropdownexpand morefacebookLogolinkedinlogo-footerlogo-marklogo-mobilemailplaysearchtwitteryoutube
Menu Close
Vacancy

ACCOUNTMANAGER OF CELDIRECTEUR

TMC Life Sciences is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Employeneurs ) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Voor de versterking van het interne team is TMC Life Sciences op zoek naar een accountmanager of celdirecteur.

ACCOUNTMANAGER OF CELDIRECTEUR

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOBomschrijving: 

TMC Life Sciences is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. Onze professionals (Employeneurs) bieden met hun kennis en expertise toegevoegde waarde aan opdrachtgevers zodat zij hun continuïteit en innovatiekracht kunnen waarborgen. . Employeneurship betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren TMC Employeneurs van individuele beloning en winstdeling gerelateerd is aan talent en prestatie. Voor de versterking van het interne team is TMC Life Sciences op zoek naar een accountmanager of celdirecteur. 

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten is onderdeel van je takenpakket. TMC werkt zo min mogelijk vanuit vacatures maar richt zich op de problematiek van de opdrachtgever. De gesprekken met klanten of prospect gaan dan ook over de inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor. Jouw Employeneurs spelen hier een belangrijke rol bij als specialist en medeondernemer.

Werving 

TMC werft mensen voor een carrière als Employeneur. Dus zoek je veel meer een nieuwe TMC-collega dan een match voor een opdracht. Je werft specialisten met een Life Sciences-opleiding op HBO, WO en PhD niveau.

Field Management 

Als leidinggevende begeleid je de Employeneurs van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je met hulp van professionele coaches, het uitgebreide opleidingsplatform en allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech tanks’. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken.

| Wie zoeken we:

Je hebt een afgeronde opleiding in Life Sciences met affiniteit voor de commercie óf vice versa. Idealiter beschik je over een aantal jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving. We zoeken géén commerciële eenling maar een teamspeler met een ondernemende instelling die resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en techniek.

Ideale match:

  • Afgeronde B.Sc, MSc of PhD in de Life Sciences of een gerelateerde studie
  • >5 jaar* werkervaring met commerciële taken of als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening
  • Netwerk & marktkennis van de Nederlandse Life Sciences industrie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

*We staan open voor kandidaten met verschillende ervaring niveaus. Zowel junior/medior profielen als meer ervaren professionals. De junior/medior profielen zullen in aanmerking komen voor de rol als accountmanager en de meer ervaren professionals zullen zich kunnen vinden in de rol van celdirecteur.

| Wat kan je verwachten van TMC:

Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van projectdetachering- en consultancy binnen de hoogwaardige technologie en industrie. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid in de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van de ‘benefit shop’ De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een leaseauto, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

| ONZE BUSINESSCEL:

TMC Life Sciences focust zich op verschillende competenties zoals: Clinical (data) management, Bioprocessing, R&D, Quality & Regulatory en bioinformatics. Van HBO tot PhD en van junior tot senior profielen. Het team van Employeneurs bestaat uit collega’s die zowel qua profiel, nationaliteit en karakter van elkaar verschillen. Dit maakt het werk van Accountmanager Life Sciences zeer dynamisch. We zoeken iemand met een ondernemende mindset en aanstekelijk enthousiasme die ons team komt versterken.

TMC Life Sciences is een startende businesscel binnen TMC. Er is daarom veel ruimte voor ondernemerschap & creativiteit. Dit zorgt voor vrijheid maar bij vrijheid komt ook een bepaalde mate van verantwoordelijkheid kijken. We zijn daarom ook op zoek naar iemand die eigenaarschap neemt over zijn/haar werk en de cel naar een hoger plan helpt tillen.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Leonie Van Suijlekom

Account Manager, Netherlands

Tel: +31 (0)6 20 37 40 97

Vacancies

Our knowledge is as broad as our customer base is varied. From big international pharmaceutical companies to biological start-ups taking their first steps, we help all our customers to fulfill their ambitions quicker than they would have imagined possible. We help our clients within R&D, with product development, process development and optimisation, and of course with our razor-sharp consultancy and our crystal-clear style of (content) management.
Belgium

PROJECT ENGINEER

Belgium

Are you a Project Engineer who loves the freedom to work independently, combined with the stability of a permanent employment and the inspiration to work within a motivated team of colleagues? Then TMC is the right company for you!

Learn more

Netherlands

(BIO)PROCESS ENGINEER

Netherlands

We are continuously looking for bioprocess engineers or food process engineer for various projects and at different seniority levels. Projects can be within pharma, biotechnology or food.

Learn more

Netherlands

ACCOUNTMANAGER OF CELDIRECTEUR

Netherlands

TMC Life Sciences is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Employeneurs ) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Voor de versterking van het interne team is TMC Life Sciences op zoek naar een accountmanager of celdirecteur.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Sweden

EMPLOYENEUR @ TMC SWEDEN

Sweden

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more