Accountmanager - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Accountmanager

Voor onze kantoren in Eindhoven, Delft, Geleen, Groningen, Enschede en Utrecht zijn wij op zoek naar acountmanagers. Zoek jij een baan waar veel ruimte is voor vrijheid, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en waar de focus op mensen ligt? Ben je toe aan een omgeving waarin de KPI's niet leidend zijn? Dan is TMC wellicht de match voor jou.

Accountmanager

We’d love to hear from you.

Apply now

Om onze groeiambitie verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar commerciële, zelfstandige accountmanagers voor wie sales en recruitment geen geheimen meer hebben. Je bent toe aan verdieping en daarmee aan de volgende stap in jouw loopbaan.

Binnen TMC, oftewel The Member Company, werken we vanuit businesscellen die gebaseerd zijn op technologische kennisgebieden. Doordat de cellen beperkt zijn in grootte en daardoor optimaal kunnen focussen, vormen ze een hoogwaardig kennisnetwerk.

| JOUW AANDACHTSGEBIEDEN

Business Development & Customer Relation Management

Het uitbouwen van bestaande relaties en acquisitie van nieuwe klanten zijn een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Bij TMC werken we zo min mogelijk vanuit vacatures maar richten we ons op de problematiek van de opdrachtgever. De gesprekken met klanten of prospects gaan dan ook over de inhoud en de mogelijke oplossingen daarvoor.

Werving

Bij TMC werven we mensen die carrière maken als ondernemende consultants. We noemen dit ook wel werkondernemers. Je zoekt dus veel meer een nieuwe TMC-collega dan een match voor een nieuwe opdracht. Jij zoekt en vindt zelf specialisten en/of young professionals, afhankelijk van de businesscel waar je in terecht komt.

Field Management

Als Field Manager begeleid je de ondernemende consultants van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. Dit doe je met de hulp van professionele coaches en ons uitgebreide opleidingsplatform. En door middel van allerlei activiteiten zoals ‘pizzasessies’ en ‘tech-tanks’ en ons eigen innovatie lab (TEL). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordelings- en functioneringsgesprekken.

| WAT MAAKT TMC EEN BIJZONDER BEDRIJF?

Werken als ondernemende consultant betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en daardoor zichzelf optimaal wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren ondernemende consultants bij TMC van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan hun talent en prestatie.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Idealiter beschik je over een aantal jaren werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving of binnen de arbeidsbemiddeling. We zoeken géén commerciële eenling maar juist een teamspeler met een ondernemende instelling, die resultaat boekt met sociale vaardigheden en mensenkennis. En tegelijk met een passie voor innovatie en techniek.

Wat we vragen:

  • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een technische of commerciële richting;
  • Werkervaring met commerciële taken of als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening;
  • Netwerk & marktkennis van de tech-industrie;
  • Bij voorkeur werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling;
  • Je kunt je vinden in een informele werksfeer waar elke vrijdagmiddag ruimte is voor een gezellige borrel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals met ondernemersbloed, die zeer vakbekwaam zijn en bijna altijd zelfstandig te werk gaan. Ons model voor ‘ondernemende consultant’ is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een vast dienstverband als de kansen van het ondernemerschap. Best of both worlds dus.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovaties. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale hightech industrie, weten we precies wat tech-bedrijven nodig hebben om aan kop te blijven. Of beter gezegd, wie we nodig hebben. Jou!

We zien ernaar uit om je te leren kennen. Heb je vragen over de inhoud van de procedure? Bel dan even met Marieke Manders via 06 462 752 52 of mail naar marieke.manders@tmc.nl.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Marieke Manders

HR Business Partner, Netherlands

Tel: +31 88 862 2003

Ask your question