Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-downcaret-leftcaret-right-circlecaret-rightShapeclosedropdownexpand morefacebookLogolinkedinlogo-footerlogo-marklogo-mobilemailsearchtwitteryoutube
Menu Close
article

Mega taart voor Goss International


Tien jarige samenwerking

De tien jarige samenwerking tussen Goss International en TMC is een mijlpaal die gevierd moet worden! Afgelopen week heeft TMC een taart ter grote van een pallet aangeboden aan Goss International voor het prettige partnerschap en de fijne samenwerking.

Trots partnerschap

Goss International is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van rollenwisselaars en drogers voor de drukwerkindustrie. Zij waren verrast toen Sander Lieftink en Bart Hermsen van TMC met een mega taart aan zagen komen, om de relatie die ze tien jaar geleden gestart zijn en trouw hebben voortgezet te eren met zo veel mogelijk mensen. Judith Beekman (HR) en Niels van den Hoogen (Service Manager) bij Goss International hebben een groot aandeel gehad in deze prettige samenwerking!

Naast dat TMC haar diensten aan Goss International verleent door 6 werkondernemers bij hen onder te brengen, wordt er kennis vergaart en gedeeld, wordt men betrokken bij MTSM (Meet The Service Manager) events en geeft TMC inzicht in hoe ze omgaat met de competentiematrix. Goss International is aan het bekijken hoe zij de competentiematrix ook kunnen implementeren. Behalve dienstverlening is er een extra toegevoegde waarde in de samenwerking tussen Goss International en TMC. Daar is TMC erg trots op!


What's your next step? We can help you with that